NIEUWS

02-03-2020

OISTAT Architecture Commission Meeting: Dutch Theatre & Architecture Tour

OISTAT Architecture Commission Meeting
Dutch Theatre & Architecture Tour

18 19 & 20 JUNE 2020

 

Dit jaar ontmoet de Architectuur Commissie van Oistat elkaar in Nederland.

In samenwerking met OISTAT hebben we een gevarieerd programma gemaakt met zowel oude als nieuwe theaters, maar ook andere soorten locaties. Hergebruik, vernieuwing en transformatie is het overkoepelende thema deze keer.

Gedurende drie dagen nemen we u mee langs bijzondere locaties in de randstad.

We zouden het ontzettend leuk vinden als ook leden van de VPT (en andere geinteresseerden) deel willen nemen aan deze tour. Het doel is tenslotte om kennis uit te wisselen en te delen met elkaar.

Hier vindt u ons voorlopige programma. Op dit moment wordt er nog hard aan gewerkt om alles geregeld en gepland te krijgen, een klein voorbehoud moeten we dus nog maken.

De kosten voor de driedaagse tour bedragen ca. 385,-. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit nog wat wijzigen. Dit bedrag is inclusief alle bezoeken, vervoer en alle maaltijden, maar exclusief de hotelkosten. Wij hebben afspraken gemaakt met diverse hotels. Als u er gebruik van wilt maken kunt u dit via het aanmeldingsformulier aangeven.

Inschrijven kan tot 1 april 2020 door het aanmeldingsformulier in te vullen en te sturen naar info@VPT.nl.  Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur met het bedrag voor deelname en informatie over de hotels.

We hopen van jullie allemaal te horen!

 

Namens de VPT,

Martien van Goor en Maaike Westinga

 

 

LID WORDEN