NIEUWS

17-11-2021

Open Dag TivoliVredenburg

TivoliVredenburg is het concertgebouw met zes zalen, vlakbij Utrecht Centraal. Je vindt alle genres onder één dak. Normaal gesproken organiseren ze bijna 2000 concerten, events en congressen per jaar en ontvangen ze meer dan een miljoen bezoekers.

De afdeling productietechniek zorgt ervoor dat licht en geluid perfect geregeld zijn voor artiest, dj, orkest en natuurlijk het publiek. Van Ronnie Flex tot het Metropole Orkest; geen dag of productie is hier hetzelfde. Bij productietechniek werk je in een gevarieerd team waar hard en serieus wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen.

Kom kijken bij TivoliVredenburg!

Heb je ervaring met licht, rigging of video in de branche? En ben je bekend met licht- en videoprotocollen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging met veel dynamiek en wél op een vaste plek? Kom eens kennismaken met TivoliVredenburg! Ook als je gewoon nieuwsgierig bent hoe dat gebouw er nou eigenlijk van binnen uitziet.

Op dinsdag 23 november zetten ze de deuren van 11:00 tot 14:00 uur voor je open. En nemen je mee backstage om te laten zien hoe en met welk materiaal ze werken. Nieuwsgierig? Kom even kijken en neem gerust iemand mee!

Aanmelden
Meld je aan via deze link en we ontvangen je graag!

Het  bezoek aan de Open Dag is natuurlijk gratis, maar er is wel een coronatoegangsbewijs nodig.

LID WORDEN