NIEUWS

24-01-2018

Open oproep PQ2019

Platform-Scenography nodigt scenografen, ontwerpers, kunstenaars, dramaturgen uit om te reageren op de Open Oproep Escaping the Bubble. Het betreft de Nederlandse inzending voor de Praagse Quadriennale in 2019.

Ontwerp jij voor theater, tentoonstellingen, performance, interactieve ruimte of events en staat de interactie met publiek, bezoekers, performers of deelnemers centraal in je werk? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze open oproep. Wij zijn geïnteresseerd in radicale voorstellen van (multidisciplinaire) ontwerpers, die het on/vermogen om uit de eigen bubbel te breken aan de orde willen stellen. Lees hier meer.

Geïnteresseerden kunnen t/m maandag 5 februari 2018 bij P-S een projectvoorstel (digitaal) indienen. Het voorstel bestaat uit:

  • een portfolio op A4-formaat (max. 10 pagina’s, niet groter dan 5 MB en met een inhoudelijke toelichting in tekst van max. 1500 woorden)
  • een ruwe begroting met korte toelichting (max. 500 woorden)
  • een globaal productie- en communicatieplan (max. 500 woorden)
  • CV van betrokken ontwerper(s) en het beoogde projectteam (A4 formaat, max. 3 pagina’s, niet groter dan 2 MB)

Als de inzending niet aan bovenstaande omschrijving voldoet, kan er geen beoordeling plaatsvinden.

Voorstellen worden per mail gestuurd naar openoproep@plaform-scenography.nl o.v.v. Open oproep PQ2019 én de titel van het voorstel.

LID WORDEN