NIEUWS

14-03-2018

Oproep voor inschrijvingen voor vijftiende jaarlijkse International Business Awards®

Oproep voor inschrijvingen voor vijftiende jaarlijkse International Business Awards®

Winnaars van Stevie Awards worden in de herfst in Londen bekendgemaakt

Fairfax, VA - USA // Troisdorf, Duitsland, 13 maart 2018 - De Stevie® Awards heeft de inschrijvingen geopend voor de 15e jaarlijkse International Business Awards® de belangrijkste wedstrijd voor bedrijfsawards ter wereld, die elk jaar nominaties van organisaties in meer dan 60 landen en regio's ontvangt.

Alle personen en organisaties wereldwijd, zowel openbaar als privé, met of zonder winstoogmerk, groot en klein, kunnen hun nominatie voor The International Business Awards® indienen. De laatste inschrijvingsdatum voor vroege vogels, met verlaagd inschrijvingstarief, is 11 april. De laatste inschrijvingsdatum is 9 mei, maar late inschrijvingen zullen aanvaard worden tot 13 juni mits betaling van een vergoeding voor laattijdige inschrijving. De inschrijvingsvoorwaarden vindt u op www.StevieAwards.com/IBA.

De winnaars van de Stevie Awards worden gekozen door een jury uit meer dan 150 kaderleden. De resultaten worden op 9 augustus bekendgemaakt. De winnaars van de Stevie Awards kunnen hun prijs op 20 oktober tijdens een galabanket in Londen, Verenigd Koninkrijk, in ontvangst nemen.

The International Business Awards® erkennen uitzonderlijke prestaties in ieder werkdomein. De categorieën omvatten:

Er worden verschillende nieuwe categorieën voor de wedstrijd van 2018 geïntroduceerd, inclusief een nieuwe groep categorieën om de Entrepreneur of the Year en Founding Teams in talloze sectoren te onderscheiden. Naast zeven nieuwe categorieën Software Solution in het segment New Product & Services is er een nieuwe reeks categorieën om Content Solutions te bekronen. Er is één nieuwe categorie, Best White Paper or Research Report, in de categorieën Publication en één nieuwe categorie, Engaged Community of the Year, in de categorieën Marketing. Er zijn twee nieuwe categorieën PR-campagne in het segment Public Relations. Er zijn ten slotte vier nieuwe categorieën Lifetime Achievement Awards in het segment Management.

Winnaars van een Stevie Award in de 2017 IBAs waren: Cisco Systems (VS), Domino's Pizza (Turkije), Freelancer.com (Australië), Garanti Bank (Turkije), Llorente & Cuenca (Spanje), Meltwater (VS), MSLGROUP (VS), PRIZM (Hong Kong), Sunny Side Up (Japan), Syncron (Zweden), Telkom Indonesia (Indonesië), Thai Life Insurance Plc. (Thailand), Viettel Group (Vietnam), Weber Shandwick (Verenigd Koninkrijk), WNS Holdings (P) Ltd. (India), en Wolters Kluwer Tax & Accounting (VS).

LID WORDEN