NIEUWS

13-12-2017

Oproep Young Professionals: assistentie gevraagd!

Tijdens CUE2018 is de VPT op alle fronten aanwezig: we organiseren de VPT Academy, een gevarieerd lezingenprogramma dat op drie verschillende locaties in Rotterdam Ahoy plaatsvindt, we organiseren de CUE/VPT Innovatieprijs, het CUE/VPT café en hebben we hebben een stand waar leden gezellig kunnen aanschuiven voor een drankje.

De VPT is bij uitstek een vereniging voor en door leden. Daarom zijn we op zoek naar Young Professionals die de VPT-activiteiten gedurende één à drie CUE-dagen kunnen ondersteunen. Ben jij een multitalent, een doorpakker en heb je oog voor detail, dan zoeken we jou! We zoeken mensen die ons willen ondersteunen bij diverse activiteiten. Je bent assistent-techniek of assistent-gastheer/-vrouw of manus van werkelijk alles.

We bieden je een netwerk. Je ontmoet 6.000 mensen in 3 dagen. We bieden je een gezellig team, koek en zopie en een vergoeding van eventuele reiskosten.

Sta je te popelen? Neem dan contact op met Jitske Weijand, via productie@vpt.nl.

Graag tot dan!

CUE2018 zal op 15, 16 en 17 januari 2018 plaatsvinden, in Rotterdam Ahoy. De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is wederom partner van CUE2018. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

LID WORDEN