NIEUWS

20-01-2020

Pardoes mag zich voortaan Poppodium noemen

In 2016 hebben ze voor de eerste keer een verzoek ingediend. Dat werd toen afgewezen. Onder andere omdat ze niet professioneel genoeg bevonden werden. Bestuursleden Thomas Vlaar, René Klaver en Thomas Sal hebben er sinds die feedback hard aan getrokken, wat dit jaar eindelijk uitpakte in een bekroning tot poppodium. Een titel waar de heren erg blij mee zijn. "We zijn trots dat we dit in Hoogwoud hebben neergezet, en dat met alleen maar vrijwilligers", aldus Vlaar.

De heren wouden graag van de naam 'jongerencentrum' af. "Er kleeft een beetje een idee aan van een donker hol met alleen een tafelvoetbalspel, terwijl we hier juist een modern centrum hebben. Ook bij artiesten voelde je wat tegenzin als ze hoorde dat ze bij een 'jongerencentrum' moesten optreden. Maar dit verdween gelijk als ze bij ons binnenstapten."

Pardoes heeft flink geïnvesteerd in de professionalisering van de organisatie, heeft het interieur opgepoetst, een fikse line-up aan artiesten en de organisatie betaalt deze artiesten goed. Met Succes.

LID WORDEN