NIEUWS

18-10-2023

Praat mee: 30 oktober werksessie Theatre Green Book

Beste leden,

 

De VPT nodigt jullie hierbij van harte uit om op maandag 30 oktober deel te nemen aan de eerste werksessie voor de vertaling van het Theatre Green Book naar het Nederlands en de Nederlandse praktijk.

 

Deze wordt georganiseerd in Utrecht, door VPT, NAPK en VSCD samen. En dat betekent dat alle disciplines uitgenodigd worden.

Het is dé uitgelezen kans om met elkaar in gesprek te gaan over de verduurzaming van de culturele sector. We kunnen nu een positieve invloed hebben op mogelijke toekomstige regelgeving en onze stem laten horen.

 

Wat werkt wel en wat is onzin? Er is veel kennis bij jullie aanwezig en het is belangrijk die te delen met elkaar, maar vooral ook met directies, management, producenten, leveranciers, etc.

 

We hopen op een grote opkomst!

 

Deze werksessie is bedoeld om concreet een start te maken met de vertaling van het Theatre Green Book naar de Nederlandse praktijk. Dit doen we door 2 workshoprondes te houden om kennis en informatie uit te wisselen met alle verschillende disciplines.

 

In de eerste sessie gaat het om het ophalen van feedback op de drie delen van het Theatre Green Book.

In de tweede sessie wordt een concrete casus gegeven, waarmee je met je team aan de slag gaat. Meer informatie volgt als het aantal deelnemers bekend is.

 

Dus…Geef je hier op en praat mee!

 

LID WORDEN