NIEUWS

13-11-2017

Premies collectieve zorgverzekering 2018 bekend

De Federatie Cultuur (FC) heeft met Zilveren Kruis Achmea een collectieve korting afgesproken op de zorgverzekering waar VPT-leden ook van kunnen profiteren.

De premies van de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen voor 2018 zijn bekend. Deze en de belangrijkste wijzigingen worden hieronder op een rij gezet. 

Premie van de meest gekozen basisverzekering stijgt licht
De premie van de meest gekozen basisverzekering van Zilveren Kruis stijgt met € 2,- naar € 119,45 per maand. De aanvullende verzekeringen stijgen gemiddeld met 6%. In 2018 wordt de basisverzekering uitgebreid. Onder andere met oefentherapie voor artrose en zittend ziekenvervoer bij immuuntherapie. Zilveren Kruis zet eigen middelen in om de premiestijging voor haar klanten te beperken. 

De premies en belangrijkste wijzigingen voor 2018 kunt u nu bekijken
De nieuwe premies en de belangrijkste wijzigingen van uw collectief zorgcontract staan klaar voor u. De premies vindt u hier. De wijzigingen kunt u hier bekijken en downloaden. 

Heeft u vragen?
U bereikt Zilveren Kruis van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.30 uur op 071 367 08 25. Of stuur een e-mail naar zakelijk@zilverenkruis.nl

LID WORDEN