NIEUWS

27-12-2016

Programma Eurosonic Noorderslag rond

Het programma van Eurosonic Noorderslag is compleet, zie hier voor alle activiteiten.

Twee interessante onderdelen zijn Summerlabb en en EPIC.

Summerlabb
Summerlabb is de plaats waar onderzoeksinstituten, polytechnische universiteiten en bedrijven gefocusseerd op duurzaamheid samenkomen om duurzame innovaties voor toekomstig gebruik op festivals te presenteren. Hier kun je geïnspireerd raken op het gebied van innovatief energie-, water- en lichtgebruik, en kun je duurzame trends in architectuur en voedsel bewonderen. Volg Summerlabb op Facebook.

EPIC (European Production & Innovation Conference)
EPIC vindt - voor het vierde achtereenvolgende jaar tijdens Eurosonic Noorderslag plaats.
Het is de conferentie voor zowel producenten, producers, organisatoren, technici locatieverstrekkers als leveranciers binnen de evenementenindustrie. Op EPIC vind je de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van onder andere ticketing, cashless systems, draadloze communicatie, duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid. Je krijgt er advies over logistiek, rigging, het managen van sound levels, video en vr-technologie en gehoorbescherming. Je ontmoet er de meest ervaren internationale tour- en productiemanagers, leveranciers, sector verenigingen, start-ups, pop podia en festivals, die gezamenlijk inzichten delen over heden en toekomst.
EPIC 2017 staat in het teken staat van productie en innovatie op festivals en podia. Drie dagen gevuld met paneldiscussies, presentaties en nieuwe toepassingen voor festivals, concerten, podia en evenementproducties.
Nieuw tijdens EPIC 2017 is de unieke samenwerking met Innofest, Open-House, SummerLabb, Beamlabb en Grunnsonic waarbij festivals, mede door tientallen start ups, worden ingezet als ‘living labs’ voor uitdagingen op het gebied van onder andere veiligheid, water, voedsel, logistiek, licht, geluid, energie en afval.
EPIC vindt plaats in het Hampshire Hotel (op slecht 2 minuten loopafstand van De Oosterpoort) en op het Dampsterplein, dit jaar omgebouwd tot het ‘EPIC Innovatieplein’. 

Tickets:

  • De prijs voor een driedaagse passe-partout voor de EPIC Conference is 50 euro. Een EPIC-dagkaart kost 25 euro.
  • Een algemene Eurosonic Noorderslag conferentieregistratie biedt zowel toegang tot de EPIC Conference als het Eurosonic Noorderslag festival, de conferentie, Buma Music Meets Tech, Music & Media, Popbeleid en de online delegates database.
  • Koop hier tickets.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2017 in Groningen.

Bron: Eurosonic Noorderslag

LID WORDEN