NIEUWS

23-02-2017

Prolight + Sound

Prolight + Sound, dé internationale beurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment vindt plaats van 4 tot en met 7 april 2017 in Frankfurt am Main. Met de thema’s verlichting-, geluid - en stagetechniek, mediatechniek, systeemintegratie, productie, broadcast en eventuitrusting biedt de beurs een uitgebreid overzicht over alle producten, innovaties en dienstverleningen in de evenementenbranche. Daarbij presenteert Prolight + Sound een entertainmentprogramma met award-shows, zoals de Opus - Deutscher Bühnenpreis, workshops en cursussen.

Met name interessant is ook de nieuwe “Silent Stage“ die bezoekers met een innovatieve stagesetup voor heldere klank, efficiënt monitoring en gehoorbescherming met elkaar in contact brengt. Prolight + Sound is aan alle beursdagen van 10 tot 18 uur geopend.

Een veelzijdig productspectrum

Prolight + Sound dekt met haar concept een breed productspectrum af en trekt daardoor veel exposanten aan. “De grote interesse van de exposanten geeft duidelijk de relevantie van de Prolight + Sound voor de hele industrie weer“, aldus Michael Biwer, Group Show Director van Entertainment, Media & Creative Industries bij Messe Frankfurt. In het afgelopen jaar waren er 940 exposanten op de Prolight + Sound aanwezig. Het aantal beursbezoekers telde meer dan 40.000. Dit jaar worden vergelijkbare cijfers verwacht en presenteren zich meer dan 40 Nederlandse exposanten op de beurs. De exposanten en producten op de Prolight + Sound zijn in de hallen media technology & system integration, stage & theatre, broadcast, production & recording en event en congres te vinden. Hiernaast is er bovendien een banenbeurs met de “Future Talents Day”, een concert- en livearena, een “Moving Picture Pavilion” en de tentoonstelling “Faces Behind The Voices“.

Prolight + Sound vindt weer tegelijk met Musikmesse plaats, dé internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, muziekproductie en -marketing. Gedurende 3 dagen vinden beide beurzen samen plaats en biedt een toegangsticket toegang tot beide beurzen. Een dagkaart voor Prolight + Sound kost van woensdag tot en met vrijdag 40 euro en op zaterdag 20 euro. De tickets zijn vooraf online goedkoper beschikbaar. Een bijzondere aanbieding is het Friday Afternoon ticket voor 8 euro.

Links: www.prolight-sound.com

LID WORDEN