NIEUWS

22-07-2021

Robe brengt nieuwe spot Cuete

De kenmerken van Cuete omvatten snelle pan- en tiltbewegingen die zo essentieel zijn voor het verlichten van alle genres van elektronische muziek, voor het benadrukken van het creatieve werk van DJ's en het verbeteren van clubomgevingen.

De Cuete biedt een hoogwaardig CMY-kleurmengsysteem en 4200 lumen output van scherp, helder wit licht. Om deze output te bereiken en de lichtkwaliteit en consistentie in elke verlichtingsinstallatie of inventaris te behouden, maakt Cuete gebruik van Robe's TE 120W White LED Engine.

De 16°-lens met vaste bundel van de Cuete heeft een afstandsbedieningsfocus en kan worden verwisseld met de optionele 24°-lenzen voor scenario's met een kortere projectieafstand en lage plafonds.

Ook inbegrepen is CPulse flikkervrij beheersysteem voor setups met HD- en UHD-camera's, voor livestreams / uitzendingen; de L3 Low Light Linearity-dimsoftware voor vloeiende overgangen naar zwart en de AirLOC-technologie (Less Optical Cleaning) die de optische elementen gedurende lange tijd in conditie houdt.

Het effectenpakket van het armatuur bevat een kleurenwiel met 13 dichroïsche filters; een gobowiel met negen volledig indexeerbare, roterende, vervangbare gobo's; een statisch gobowiel met 10 vaste gobo's inclusief vier bundelverloopstukken: er is een acht-facet bidirectioneel roterend prisma en een 5 graden vorstfilter. Cuete wordt gefactureerd als spotlichtpartner van de zojuist uitgebrachte LEDBeam 350.

LID WORDEN