NIEUWS

29-08-2018

Rolf Dijkstra neemt afscheid van Ampco Flashlight Sales

Per 1 september a.s. zal Rolf Dijkstra, commercieel directeur van Ampco Flashlight Sales, het bedrijf verlaten. Zijn taken zullen overgenomen worden door Peter de Fouw, general manager van de Ampco Flashlight Sales divisie, aldus bekendgemaakt door Dick van Berkum, CEO van de Ampco Flashlight Groep. 

Rolf Dijkstra Ampco Flashlight Sales VPTDick van Berkum: “Wij zijn Rolf veel dank verschuldigd voor zijn belangrijke rol in de vorming van ons vernieuwde verkoopbedrijf, waarmee de Ampco Flashlight Groep met veel vertrouwen vooruit kan. Daarbij wensen we hem uiteraard alle goeds voor de toekomst”.

“De samenvoeging van Audio Pro, Lightco en TM Audio in 2014 is mede door Rolf tot stand gekomen, ik ben dan ook erg blij en dankbaar dat we na de verkoop van Audio Pro aan Ampco Flashlight een aantal jaren samen aan de integratie hebben kunnen werken ” aldus Peter de Fouw. “Nu de samenvoeging voltooid is en Ampco Flashlight Sales klaar is voor de toekomst, is dit het moment voor Rolf om zijn eigen weg te gaan”. 

Na ruim 30 jaar ondernemen in professionele audio, waarvan de laatste 3 jaar onder de vleugels van de Ampco Flashlight groep, kan Rolf deze periode met vertrouwen afsluiten.

“De verkoop van mijn bedrijf Audio Pro zou mogelijk het moment zijn om te stoppen” voegt Rolf toe. “Maar mijn prima samenwerking met Peter en zijn team en de aantrekkingskracht van de Ampco Flashlight groep hebben mij overtuigd me nog een paar jaar vol in te zetten. Nu staat de organisatie er goed voor en kan ik vol trots en met enige weemoed terugkijken op de afgelopen decennia”. 

Alhoewel er nog geen concrete plannen zijn voor zijn toekomst zal Rolf zeker niet gaan stilzitten. “Daar ben ik het type niet voor!”

Bron: Ampco Flashlight Sales

LID WORDEN