NIEUWS

18-11-2020

#Save The Night

In samenwerking met de Koepelgevangenis in Arnhem, de dansers van Urban Dancers, Flipping Taco en Sport Instinct hebben zij samen een video opgenomen waarin symbolisch ‘opgesloten’ wordt gedanst. Tussendoor is te zien hoe de Nederlandse evenementen maatschappij ID&T creatieve livestreams op zet om deze tijd door te komen, maar ook laten zij zien wat er nu niet meer mogelijk is en wat een gemis dit is. Dat is de boodschap die Save The Night wil verspreiden.

Samenwerken

De actie is niet alleen gericht voor zij die graag evenementen bezoeken, maar ook voor de mensen hun inkomen verdienen in deze branche. “De artiesten, managers, boekers, organisaties, technici, clubs, studio’s, beveiligers en productiebedrijven leven nu in onzekerheid. Organisaties moeten nu meer dan ooit samenwerken om te kijken welke mogelijkheden er zijn bij versoepelingen en afname van de besmettingen, zodat deze branche niet verdwijnt” aldus de studenten.

“Deze branche is enorm belangrijk voor de Nederlandse economie, en veel mensen van afhankelijk. Ons land heeft een van de grootste evenementenindustrieën ter wereld. Samen moeten we ervoor zorgen dat dit morgen nog het geval is. Steun de evenementenbranche en de duizenden mensen die hier werkzaam zijn.”

Vergeet ons niet. Save The Night!

LID WORDEN