NIEUWS

30-01-2019

Sound & Light Import weer terug op het oude nest

Het kringetje is rond! 

Directeur Ed De Bree van Sound en Light Import heeft per 1 januari 2019 besloten om zijn bedrijf te verkopen aan Controllux BV. 

Sound & Light Import is ooit ontstaan uit het toenmalige Barndoor Sound Systems van huidig Controllux BV directeur Enrico Daamen en heeft ruim 20 jaar aan de weg getimmerd als importeur van de merken Adamson, Heil Sound microfoons en TeqSas inclinometers. En aangezien Barndoor al in 2010 samengevoegd werd met Controllux, kunnen we hierdoor wel stellen dat Ed de Bree en zijn mensen weer terug zijn bij hun oude collega’s. 

Sound & Light Import wordt opgenomen in Audio Acoustics BV, de geluidsdivisie van Controllux BV, maar zal geheel op dezelfde wijze haar werkzaamheden blijven verrichten vanuit hun be¬staande vertrouwde adres, met natuurlijk dezelfde contactpersonen en de betrouwbare service. 

In Alphen aan den Rijn wordt ondertussen volop gewerkt aan de uitbreiding van het bedrijfspand, zodat medio 2020 alle activiteiten onder één dak komen. Hierdoor kunnen alle bedrijven van de Controllux-Groep gemeenschappelijk gebruik maken van de service, marketing, backoffice en ICT. 

Doordat Ed de Bree en zijn mensen nu al gebruik gaan maken van de schaalgrote binnen de gehele groep, ontstaat er voor hen meer tijd en mogelijkheden om de salesactiviteiten en het serviceniveau verder succesvol uit te bouwen. 

Het merk Adamson is een stevig A-merk dat perfect in synergie past binnen de gehele organisatie die bekend staat voor het leveren van totaaloplossingen met gebruikmaking van A-merken op gebied van licht en geluid. 

De fabrikant Adamson juicht deze stap van harte toe en ziet de combinatie van Controllux BV en Sound en Light Import als toegevoegde waarde en als een perfecte voorwaartse stap richting de toekomst.

LID WORDEN