NIEUWS

22-01-2018

Terugblik op een succesvol CUE2018!

De beurs

De 16e editie van CUE is zeer succesvol verlopen. Maar liefst 7.117 vakprofessionals bezochten de beurs, een stijging van 15% ten opzichte van de vorige editie heeft de beursorganisatie bekend gemaakt. Daarnaast steeg ook het productaanbod, met 12% meer beursoppervlakte en een totaal aantal van 187 exposanten. Op de stand van VPT en STEPP waren veel positieve geluiden te horen over het verloop van de beurs, van zowel de bezoekers als de standhouders, die op de stand kwamen netwerken onder het genot van een bakje koffie.

VPT Academy

Kennisoverdracht was weer een belangrijke pilaar onder het fundament van de CUE2018 vakbeurs. In maar liefst drie zalen werden inspirerende lezingen gegeven. Kennis is macht en meer dan ooit toonden de lezingen aan een toegevoegde waarde te zijn voor de vakbeurs. De VPT kijkt dan ook zeer tevreden terug op CUE2018.

CUE/VPT Innovatieprijs

StaPoTech BVBA is de winnaar geworden van de VPT Vakjuryprijs met hun innovatie ‘Stavaria’, een variabele decorkabel. De prijs werd dinsdag avond uitgereikt door juryleden Jack Smale (president van de United States of Entertainment) en JP van Ruitenbeek (Technisch Manager van het DeLaMar Theater). 

De eerstvolgende editie van CUE vindt plaats van 13 t/m 15 januari 2020 in Rotterdam Ahoy. Meer informatie is te vinden op www.cue.nl.

LID WORDEN