NIEUWS

17-12-2020

Terugblik tweede Maandag Middag Meetup

Op maandagmiddag 7 december werd digitaal de tweede Maandag Middag Meetup gehouden.  Deze was met ruim 50 aanmeldingen wederom een groot succes. Aan het woord waren Jeroen de Leeuw van Adviesetc en Rogier Lony van Arcadis. Zij hebben gesproken over een thema dat de laatste maanden erg in de belangstelling staat: Ventilatie. Nu we over de gehele wereld geconfronteerd worden met ingrijpende maatregelen om het coronavirus in bedwang te houden en ventilatie daar een belangrijke rol in speelt, zijn er veel vragen over dit onderwerp. Net als de bestrijding van COVID-19 is het een zoektocht, waarbij het van essentieel belang is om een dialoog op te zetten met experts binnen verschillende vakgebieden en disciplines.

Al geruime tijd besteden we binnen de VPT veel aandacht aan dit onderwerp. Zo is het een terugkerend thema in het hoofden techniek overleg dat we organiseren, en in de laatste Zichtlijnen is er een uitgebreid artikel aan gewijd.

Tijdens de Meetup hebben Jeroen de Leeuw en Rogier Lony geïnteresseerden uitgenodigd om verder discussiëren in een werkgroep over de meting en beheersing van luchtkwaliteit. Bent u ook geïnteresseerd? U kunt u via info@vpt.nl aanmelden.

  • Download hier het artikel Ventilatie als basisvoorwaarde uit Zichtlijnen.
  • Zie hier de Powerpoint van Rogier Lony.

Wij willen Jeroen de Leeuw en Rogier Lony hartelijk danken voor hun tijd. Volg meer MMM’s en wordt lid!

LID WORDEN