NIEUWS

18-09-2018

Uitbereiding promopakket campagne I Love My Ears

Plug | Place | Pause. Deze drie woorden raken de I Love My Ears campagne. Ze zijn makkelijk te onthouden waardoor je je volop kunt richten op de muziek. Plug: draag die doppen, Place: waar ga je staan?, Pause: gun je oren rust. Met deze tips blijf je genieten van muziek.

I Love My Ears heeft een uitgebreid pakket aan promotiemateriaal waar organisatoren en muzieklocaties gratis gebruik van kunnen maken. De posters zijn uitgebreid met quotes van bekende Nederlanders en de drie tips van de campagne. De boodschap wordt hierdoor duidelijker en concreter voor bezoekers. De quotes en tips zijn ook in Engels beschikbaar om zo een breed publiek aan te spreken.

Naast de posters is er nog veel meer materiaal beschikbaar zoals logo’s, banners en filmpjes. Ook is er een speciaal logo ontworpen om de verkooppunten van oordoppen extra aandacht te geven. Al het promotiemateriaal is gratis te downloaden vanaf deze website. Inloggegevens kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar info@ilovemyears.nl.

Bron: I Love My Ears

LID WORDEN