NIEUWS

11-01-2017

Uitnodiging Bedrijvendag Ambassadeursconferentie

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2017
donderdag 2 februari 2017 | Van Nelle Fabriek | Rotterdam

Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Bedrijven krijgen de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.
 
Verken uw internationale handelsmogelijkheden
Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Op de  Bedrijvendag zijn er meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates
Tijdens deze dag kunt u korte één-op-één gesprekken aangaan met de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 19 januari a.s.

Programma
15:15         Inloop, ontvangst & registratie
15:45         Welkom
16:00         Ronde 1 t/m 4 speeddating
17:00         Ronde 5 t/m 8 speeddating
18:00         Netwerkreceptie & uitreiking Ambassadeprijs 
19:30         Einde netwerkreceptie

Informatiemarkt
Naast het speeddate programma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken
Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Hier legt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handel bevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Aanvullende informatie
Voor uw kansen op de buitenlandse markt download u gratis de app NL Exporteert in de App Store (iOS) of in Google Play. Meer informatie over de dienstverlening en ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken bij internationaal zakendoen vindt u hier.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert de Bedrijvendag in samenwerking met:

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • VNO NCW
  • MKB Nederland

Meer informatie:

  • Wat: Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2017
  • Waar: Woensdag 2 februari | Van Nelle Fabriek | Rotterdam
  • Aanmelden: Voor 19 januari a.s. via deze link. Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding wordt € 225,- in rekening gebracht.
  • Organisatie: Het ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact van RVO.nl via klantcontact@rvo.nl of 088 042 42 42.

Bron: Ministerie van Buitenlandse Zaken

LID WORDEN