NIEUWS

23-03-2017

Uitnodiging Programmaraad VPT Academy CUE2018

Beste VPT-leden,
 
Het lijkt misschien nog vroeg, maar over negen maanden vindt CUE2018 plaats in Rotterdam Ahoy: 15 tot en met 17 januari 2018. Bezoekers van CUE kunnen zich drie dagen onderdompelen in event- en entertainmenttechnologie voor binnen- en buitenpodia. Tijdens de drie beursdagen biedt CUE ook een uitgebreid lezingprogramma: de VPT Academy, georganiseerd door de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT). De VPT Academy kent een Programmaraad, een breed gedragen platform waaraan alle VPT leden kunnen deelnemen.
 
Voor het VPT-Academy programma CUE2018 stellen wij een programmaraad samen die vorm geeft aan het inhoudelijke programma, inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland aandraagt en meedenkt over belangrijke innovatieve ontwikkelingen.
Een eerste bijeenkomst over CUE2018 is gepland op:

  • woensdag 26 april 2017, 16:00 uur
  • VPT, Funenpark 1, Amsterdam

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u meedenkt over het VPT Academy programma op CUE2018 en op 26 april komt.

Heeft u suggesties over inspirerende onderwerpen en sprekers maar kunt niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Dan wij zien graag uw input per mail tegemoet. 
U kunt zich aanmelden via secretariaat@vpt.nl. Mocht u verhinderd zijn maar bij volgende bijeenkomsten wel willen deelnemen, kunt u ook dat aangeven.

LID WORDEN