NIEUWS

19-11-2020

Uitnodiging tweede Maandag Middag Meetup

Graag nodigen we u uit voor alweer de tweede Maandag Middag Meetup! Dit keer hebben we Jeroen de Leeuw en Rogier Lony van Arcadis te gast. Zij zullen spreken over een thema dat de laatste maanden erg in de belangstelling staat: Ventilatie. Nu we over de gehele wereld geconfronteerd worden met ingrijpende maatregelen om het coronavirus in bedwang te houden en ventilatie daar een belangrijke rol in speelt, zijn er veel vragen over dit onderwerp. Net als de bestrijding van COVID-19 is het een zoektocht, waarbij het van essentieel belang is om een dialoog op te zetten met experts binnen verschillende vakgebieden en disciplines.

Al geruime tijd besteden we binnen de VPT veel aandacht aan dit onderwerp. Zo is het een terugkerend thema in het hoofden techniek overleg dat we organiseren, en in de laatste Zichtlijnen is er een uitgebreid artikel aan gewijd. Nu is het tijd om een interactieve bijeenkomst te organiseren waar de laatste stand van zaken wordt besproken en er vragen gesteld kunnen worden.

We heten u graag van harte welkom op maandagmiddag 7 december om 15 uur. U kunt zich aanmelden via: info@vpt.nl. Kort voor de bijeenkomst ontvangt u de link naar de meeting.

 

LID WORDEN