NIEUWS

30-01-2019

Uitnodiging VPT op ISE2019

De leden van de VPT zijn van harte uitgenodigd voor de speciale VPT-dag op vrijdag 8 februari aanstaande bij de ISE met de Algemene Ledenvergadering en een lezingenprogramma.

Programma lezingen ISE2019
 
De ALV en het lezingenprogramma zijn in Room G109 op de ISE in de RAI te Amsterdam. Het Auditorium Centre is te bereiken via entrance G. G109 bevindt zich op de eerste verdieping. Om gratis toegang te krijgen tot de ISE meldt u zich aan met code 607285 op www.iseurope.org. Met dit ticket heeft u alle dagen vrij toegang tot ISE.

NB: Voor het bijwonen van de ALV moet u zich aanmelden via een e-mail aan info@vpt.nl. Meer informatie over de Algemene Ledenvergadering vindt u hier.

Het programma is als volgt:

10.30 UUR ALGEMENE LEDENVERGADERING
Kijk voor de actuele agenda op: www.vpt.nl.

12.00 LUNCHPAUZE

14.00 UUR LEZING DOOR MAARTEN STEKELENBURG
Het wel en wee van ZZP
Maarten Stekelenburg is medewerker van DingemansVanderKind een in arbeidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Hij vertelt meer over contracten, VAR, rechten en plichten van ZPP’ers... en hun opdrachtgevers.

15.00 UUR LEZING DOOR PIETER JONKER
Van 2D- naar 3D-media
Emeritus hoogleraar Pieter Jonker ontwikkelde een techniek om van bestaand 2D-mediamateriaal – zowel film als foto’s – 3D-materiaal te maken. Zelfs Rembrandts Nachtwacht krijgt zo een derde dimensie. Uniek en bijzonder. Hij vertelt over deze technologie en de mogelijkheden daarvan binnen onze sector.

16.00 UUR LEZING DOOR ERWIN STERK
Praktische toepassing van 3D-geluid
Erwin Sterk is geluidsysteemontwerper bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA) met veel ervaring in 3D geluid. Hij vertelt over de praktische toepassing van 3D geluid bij theatervoorstellingen en evenementen en het artistieke keuzeproces van componisten en makers.

ISE (Integrated Systems Europe) vindt plaats van 4 tot en met 9 februari in de RAI in Amsterdam. Verwacht worden 80.000 deelnemers en 1.300 standhouders. De 15 hallen zullen verdeeld worden in 6 Technology Zones: Audio and Live Events, Digital Signage & DooH, Education Technology, Residential Solutions, Smart Building en Unified Communications. Het conferentiegedeelte zal deels in de RAI plaatsvinden en deels in Hotel Okura. Gratis shuttlebussen vervoeren de bezoekers tussen deze locaties.

Graag tot vrijdag 8 februari in de RAI!

 

LID WORDEN