NIEUWS

05-06-2019

Uitnodiging World Standards Day 2019

Op vrijdagmiddag 11 oktober 2019 vieren wij voor de vierde keer World Standards Day in de Fokker Terminal in Den Haag. Graag nodigen wij u, als gewaardeerde klant en relatie, uit om deze dag met ons te vieren. Dit jaar staat de dag in het teken van de Energietransitie. We hebben een interessant programma samengesteld, met in de ochtend voor belangstellenden een aantal themagerichte Masterclasses.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nen.nl/wsd.

NENnovation Awards
Tijdens World Standards Day worden voor de 3e keer de NENnovation Awards uitgereikt in drie categorieën: klanten en commissieleden, startup en studenten.
Bent u bezig met een innovatief project waar normen aan verbonden zijn? Heeft u een project klaar liggen wat hierbij past? De sluitingsdatum voor aanmelding is 15 juli 2019 via www.nen.nl/nennovationaward.

Sprekers World Standards Day

  • Dagvoorzitter: Eva Jinek
    Eva is scherp en neemt de leiding met flair in handen. Door haar journalistieke achtergrond weet Eva haar brede kennis op de juiste manier in te zetten.
  • Bas Haring
    Bas is filosoof, wetenschapper, informaticus, hoogleraar en presentator van educatieve en inspirerende tv-programma’s. Daarnaast schrijft hij boeken en columns en verzorgt hij als spreker lezingen, waarin hij zijn publiek uitdaagt om van verschillende kanten naar grote en kleine zaken te kijken.
  • Ingrid Thijssen
    Ingrid geeft leiding aan netwerkbedrijf Alliander. Een bedrijf met, zoals ze zelf zegt, een prachtige maatschappelijke opgave: hoe zorgen we er voor dat iedereen toegang houdt tot betaalbare, betrouwbare en duurzame energie, vandaag en in de toekomst?

Søren Hermansen
Met groot genoegen presenteren we de ‘hero of the environment’: Søren Hermansen. Hij nam de uitdaging aan om een geheel eiland te overtuigen van duurzame energie. Het Deense eiland Samsø is naar eigen zeggen volledig CO2 neutraal sinds 2007. Dit houdt in dat ze meer duurzame energie opwekken dan dat ze totaal aan energie verbruiken.

LID WORDEN