NIEUWS

21-09-2017

Vakbeurs Event stopt

Na 19 jaar met veel plezier en succes Event te hebben georganiseerd, stopt Eventex met de organisatie van deze vakbeurs.

Event, voorheen Evenement, werd in 1999 met groot succes geïntroduceerd. Destijds inspelend op een grote behoefte in de evenementenbranche om vraag en aanbod, kennis en innovatie samen te brengen. De beurs gaf eventprofessionals een inspirerende omgeving om hun vakkennis te verrijken en te verruimen. Event stond garant voor een beursvloer gevuld met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten, aangevuld met een toonaangevend sprekersprogramma. Aanbieders, opdrachtgevers, leveranciers en eventprofessionals hebben tijdens Event mooie en waardevolle contacten gelegd en ideeën opgedaan.

Na 19 jaar is het moment aangebroken om te stoppen met de organisatie van Event. De volwassen evenementenbranche kent inmiddels vele andere manieren om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en marktkennis up-to-date te houden. Wij hebben dan ook moeten vaststellen dat de opdrachtgever van vandaag een nationaal platform als Event niet meer in zijn top 10 van prioriteiten heeft staan. Een moeilijk besluit, maar wij gaan ons nu met veel passie verder richten op de veelzijdige evenementen die wij mogen organiseren voor onze opdrachtgevers met onze labels Aangename Zaken en breener. Hiermee maken we een enorme groei door met name door de explosieve toename van de organisatie van bijzondere evenementen en congressen.

Wij bedanken alle standhouders, partners, bezoekers, leveranciers en alle andere betrokkenen voor 19 hele mooie Event jaren!

Voor meer informatie over onze labels kijk op: www.aangenamezaken.nl en www.breener.nl.

Namens team Event, Marc Liethof (directeur Eventex)

Bron: Event

LID WORDEN