NIEUWS

09-08-2017

Verenigingsnieuws augustus 2017

Algemeen

Young Professionals VPTAugustus-actie: Word nu gratis Young Professionallid!
Ben je student of werkzaam in de entertainmentindustrie en nog geen 28 jaar? Meld je dan aan bij de VPT Young Professionals! Vul deze enquête en krijg een gratis lidmaatschap voor 2017.
Zie hier voor het volledige bericht.

Ook deze zomer staat de VPT voor u klaar!
Weliswaar is de reactie mogelijk iets trager dan u van ons gewend bent omdat het kantoor van de VPT en Zichtlijnen, in de maanden juli en augustus, beperkt bereikbaar is. Maar uw berichten worden zeker gehoord en gelezen! Op maandag 4 september zijn wij weer in complete bezetting aanwezig.

Activiteiten

Congres Podia & Festivals
Op woensdag 13 september vindt in TivoliVredenburg te Utrecht het Congres Podia & Festivals plaats. De organisatie van het congres is in handen van de Vereniging Nederlandse Poppodia en - Festivals (VNPF). De VPT is partner van de VNPF in dit congres. Leden van de VPT kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen, zie hier. Zie de website van het congres voor meer informatie.

Algemene Ledenvergadering 25 september
Save the date! U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT, welke gehouden zal worden tijdens de VPT ledenmiddag op 25 september aanstaande. We zijn op 25 september te gast in het Beatrix Theater in Utrecht, waar Stage Entertainment de nieuwe musical On Your Feet opbouwt.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT-vakmeeting licht over led
Save the date! De volgende vakmeeting licht zal gaan over led: Waar let je op bij led? En zal gehouden worden op maandag 30 oktober in Singer Laren. Meer informatie volgt.

Cursus ‘Organiseren van veilig werken (...)’ vol
De tweedaagse cursus ‘Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)’ van oktober dit jaar heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. U kunt zich dus niet meer aanmelden via de inschrijflink. Wel is het mogelijk om u te registreren voor de reservelijst.
Zie hier voor het volledige bericht.

Zichtlijnen

Zichtlijnen 173 gearchiveerd
In het Zichtlijnenarchief vindt u een breed assortiment aan artikelen. Deze pagina is 'under construction' en wordt continue bijgewerkt. Inmiddels is Zichtlijnen 173, het julinummer van 2017 toegevoegd.

LID WORDEN