NIEUWS

17-12-2018

Verenigingsnieuws december 2018

Algemeen: Aangepaste openingstijden kantoor VPT
In de periode van vrijdag 21 december tot maandag 7 januari zal het kantoor van de VPT gesloten zijn. Wij wensen u hele fijne feestdagen.
Zie hier voor het volledige bericht.

Ledenzaken: Contributie MKB-Nederland
De contributie VPT in 2019 blijft ongewijzigd ten opzichte van 2018.
Een aantal VPT-bedrijfsleden zijn via de VPT aangesloten bij MKB-Nederland en betalen daarvoor extra contributie. Deze is voor 2019 bepaald op € 114,55.

Activiteiten: Planning


Activiteiten: Terugblik Compacte lichttafels en softwaredag 3 december
Compacte lichttafels en softwaredag 3 decemberOp maandag 3 december organiseerde de VPT in eigen huis de Compacte lichttafels en softwaredag, deze werd door 73 mensen bezocht. Er staat voor de eerste helft van 2019 een activiteit op de planning gericht op de grotere lichttafels.

De VPT bedankt de volgende personen: Stan Bannier (BEO BV & Compulite), Rutger van Dijk (SemMika BV), Maarten Engels (Visual Productions BV), Daan Hazendonk, Mark Oppedijk (Aukes Theatertechniek), Wiebe Plantenga (AED Nederland), Jasper Verhaart (Geldof, Verhaart & Den Ottolander (GVDO)), Hendrik Walther, Angelo van der Weerden (Infinity CHIMP Light Controllers) en Mischa Woudenberg (Visual Productions BV) en de volgende organisaties: AED Nederland, Aukes Theatertechniek, BEO BV, Infinity CHIMP Light Controllers en Visual Productions BV.
U kunt hier in ons activiteitenarchief terugkijken op deze dag.

Zichtlijnen: #181 Jubileumeditie
In de tweede helft van december verschijnt Zichtlijnen 181, de jubileumeditie over 40 jaar VPT. Hier blikken we alvast vooruit.

Zichtlijnen: Adverteren
De nieuwe mediakaart voor Zichtlijnen 2019 is uit. Hierop leest u wie we zijn en hoe u uw nieuws onder de aandacht van onze leden/lezers kunt brengen. Tevens dcaarbij informatie over adverteren in onze digitale nieuwsbrief en over het plaatsen van vacatures en stages.

Zichtlijnen: #182 Januarinummer
Zichtlijnen 182 komt vlak voor ISE uit en het blad wordt uitgedeeld op de beurs. Het wordt een nummer met het thema ‘Internationaal’. Heeft u nieuwe en/of innoverende producten om onder de aandacht te brengen? Stuur dan z.s.m. een kort persbericht, vergezeld van een hoog resolutie afbeelding, naar info@vpt.nl. Dit is geen garantie voor plaatsing. De redactie behoudt zich het recht ingezonden stukken redactioneel te wijzigen of niet te plaatsen.

Overig: Social media
Begin december bereikte het aantal likers op Facebook de 900! We blijven onverminderd doorgaan, op naar de 1.000! Daarnaast is VPT/Zichtlijnen ook te vinden op Twitter, waar we door 1.301 Twitteraars gevolgd worden.

LID WORDEN