NIEUWS

11-01-2017

Verenigingsnieuws januari 2017

Algemeen

Fijne feestdagen!
De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) wenst u hele goede feestdagen en een voorspoedig 2017! In de periode van dinsdag 27 t/m vrijdag 31 december is ons kantoor gesloten. Vanaf maandag 2 januari staan wij weer voor u klaar.
Zie hier voor het volledige bericht.

Activiteiten

VPT-vakmeeting hijstechniek: tien jaar verder!
Het is tien jaar geleden dat het gebruik van de handtrekkenwand verboden werd. Dat is een uitgelezen moment voor een blik terug, een blik vooruit en een inventarisatie van de huidige stand van zaken. In relatief korte tijd zijn handtrekkenwanden vervangen door mechanische hijsinstallaties. Wat waren de verwachtingen toen ze geïnstalleerd werden, hoe heeft het uitgepakt en hoe gaan we de toekomst in?
Op maandag 30 januari kijken we in Theater Castellum in de volle breedte naar de hijsinstallatie. Zie hier voor het volledige bericht.

Save the date: Algemene Ledenvergadering
De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering staat gepland op 13 februari 2017 bij het Grafisch Lyceum Rotterdam. Meer informatie volgt.

VPT, vakmeeting hijstechniek tien jaar verder, ALV, Algemene Ledenvergadering

VPT Academy Programmaraad
VPT-leden hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de VPT Academy Programmaraad op maandag 13 februari bij het Grafisch Lyceum te Rotterdam.
De VPT Academy Programmaraad, waar alle VPT leden in vertegenwoordigd kunnen zijn, is afgelopen zomer als nieuw platform opgericht. Door deel te nemen aan de Programmaraad kun je als VPT-lid direct je mening geven welke activiteiten de VPT kan gaan organiseren, waar deze over kunnen gaan en kan je betrokken worden bij het ontwikkelen van een programma voor een activiteit.
Lees hier het volledige bericht.

Geplande activiteiten​ 2017

  • april: expertmeeting Gebouwenbeheer: technische innovatie
  • eind mei of juni: VPT-bedrijfsledendag bij Highlite (Kerkrade)
  • mei of juni: Bezoek locatievoorstelling
  • najaar: vakmeeting licht
  • najaar: vakmeeting doeken en logistiek

 

LID WORDEN