NIEUWS

20-07-2017

Verenigingsnieuws juli 2017

Algemeen

Young Professionals VPTJuli-actie: Word nu gratis Young Professionallid!
Ben je student of werkzaam in de entertainmentindustrie en nog geen 28 jaar? Meld je dan aan bij de VPT Young Professionals! Vul deze enquête en krijg een gratis lidmaatschap voor 2017.
Zie hier voor het volledige bericht.

Ook deze zomer staat de VPT voor u klaar!
Weliswaar is de reactie mogelijk iets trager dan u van ons gewend bent omdat het kantoor van de VPT en Zichtlijnen, in de maanden juli en augustus, beperkt bereikbaar is. Maar uw berichten worden zeker gehoord en gelezen! Op maandag 4 september zijn wij weer in complete bezetting aanwezig.

Activiteiten

Congres Podia & Festivals
Op woensdag 13 september vindt in TivoliVredenburg te Utrecht het Congres Podia & Festivals plaats. De organisatie van het congres is in handen van de Vereniging Nederlandse Poppodia en - Festivals (VNPF). De VPT organiseert een deel van het geboden programma. Zie de website van het congres voor meer informatie.

Algemene Ledenvergadering 25 september
Save the date! U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT, welke gehouden zal worden tijdens de VPT ledenmiddag op 25 september aanstaande. We zijn op 25 september te gast in het Beatrix Theater in Utrecht, waar Stage Entertainment de nieuwe musical On Your Feet opbouwt.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT-vakmeeting licht over led
Save the date! De volgende vakmeeting licht zal gaan over led: Waar let je op bij led? En zal gehouden worden op maandag 30 oktober in Singer Laren. Meer informatie volgt.

Cursus ‘Organiseren van veilig werken (...)’ vol
De tweedaagse cursus ‘Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)’ van oktober dit jaar heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. U kunt zich dus niet meer aanmelden via de inschrijflink. Wel is het mogelijk om u te registreren voor de reservelijst.
Zie hier voor het volledige bericht.

Terugblik Rondleiding achter de schermen van locatievoorstelling MARE van Vis à Vis
Op woensdag 5 juli vond de Rondleiding achter de schermen van MARE plaats. Op het terrein van Vis à Vis aan het Almeerderstrand kregen de deelnemers uitleg over de verschillende technische disciplines en volgde een rondleiding zowel voor als achter de schermen. Tevens was er gelegenheid te borrelen, eten en de voorstelling te bezoeken. De VPT bedankt voor de gastvrijheid: Vis à Vis en met name de technische ploeg en voor de medewerking: Idwinge Boetes, Mariken de Bruijn, Thijs de Bruijn, Eveline Diddereren, Arjan van Drunen, Anke Endeman, Wybe Jongenelen, Arnoud Kaldeway, Silke Swart en Marinus Vroom.
U kunt hier in ons activiteitenarchief terugkijken op deze dag.

MARE, Vis à Vis, VPTMARE, Vis à Vis, VPTMARE, Vis à Vis, VPT

Publicaties

#tbt – Uit het archief
Op de Facebookpagina van VPT/Zichtlijnen duiken we elke donderdag het archief in, onder de noemer #tbt (Throwback Thursday). Op deze manier hopen we langzaam maar zeker het archief van de VPT en Zichtlijnen te ontsluiten voor onze leden. Like/volg de Facebookpagina van VPT/Zichtlijnen voor deze updates.

LID WORDEN