NIEUWS

08-06-2017

Verenigingsnieuws juni 2017

Werkgroepen

VPT Academy Programmaraad 26 juni
De VPT Academy Programmaraad is een platform waar alle VPT-leden aan kunnen deelnemen. U kunt als VPT-lid direct je mening geven welke activiteiten de VPT kan gaan organiseren, waar deze over kunnen gaan en hoe een activiteit ontwikkeld kan worden.
VPT Academy. De bijeenkomst van 26 juni staat helemaal in het teken van de invulling van het lezingenprogramma op CUE2018 (15-17 januari 2018 in Rotterdam Ahoy). Wij stellen het zeer op prijs wanneer u meedenkt over het VPT Academy programma op CUE2018 en op 26 juni komt. Heeft u suggesties over inspirerende onderwerpen en sprekers en u kunt niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn, dan wij zien graag uw input per mail tegemoet.
Zie hier voor het volledige bericht.

Activiteiten

Rondleiding achter de schermen van locatievoorstelling MARE van Vis à Vis​ op 5 juli
De VPT organiseert bij Vis à Vis een rondleiding achter de schermen bij MARE. Het gezelschap is momenteel druk doende haar technische installaties onder het wateroppervlak te monteren en de duikers in te werken die dit straks onder water gaan bedienen. Maar ook daarboven zal de techniek verrassen met special effects, waterbeelden, live muziek en inventieve decorobjecten. 
Zie hier voor het volledige bericht.

Algemene Ledenvergadering 25 september
Laat uw stem gelden! Hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT. Noteer het vast in uw agenda!
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT-vakmeeting licht over led
Save the date! Graag nodigen we u uit voor de VPT-vakmeeting licht: Waar let je op bij led?, welke gehouden zal worden op maandag 30 oktober in het nieuwe Singer te Laren. 
Zie hier voor het volledige bericht.

Cursus ‘Organiseren van veilig werken (...)’ vol​
De tweedaagse cursus ‘Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)’ van oktober dit jaar heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. U kunt zich dus niet meer aanmelden via de inschrijflink. Wel is het mogelijk om u te registreren voor de reservelijst.
Zie hier voor het volledige bericht.

Publicaties

Website
De website vult zich gestaag. In het archief van Zichtlijnen kunt u terugkijken op artikelen uit de meest recente edities. Zo zijn nu Zichtlijnen 144 (september 2012) tot en met Zichtlijnen 172 (mei 2017) gearchiveerd. In de toekomst zal het archief steeds verder aangevuld worden. Naast het aanbieden van Zichtlijnenartikelen in pdf-formaat is het ook een wens om andere publicaties te digitaliseren en online aan te bieden. Voorbeelden hiervan zijn de Nieuwsbrieven (1988-1989), Zichtlijn (1989-1990) en Zichtlijnen (1990 tot heden). Een begin is vast gemaakt met de nieuwsbrieven 1 en 2 (1988). U treft hier het archief aan.

LID WORDEN