NIEUWS

17-11-2016

Verenigingsnieuws november 2016

Algemeen

Ledenactie: Word nu lid en betaal in 2017
Wanneer u per 27 oktober lid wordt van de VPT krijgt u de laatste twee maanden van 2016 cadeau! Meld u aan en profiteer direct van de voordelen van het VPT-lidmaatschap. U betaalt pas in januari 2017 voor uw lidmaatschap. Zie hier voor het volledige bericht.

600 Facebook likesSocial media
Sinds november 2009 is de vereniging via Twitter te volgen. Via het Twitteraccount VPT_Zichtlijnen blijft u op de hoogte van nieuws, interessante artikelen, vacatures en stages. Inmiddels heeft VPT/Zichtlijnen 1.273 volgers. U vindt daar binnenkort onze 3.200e tweet. De vereniging is ook op Facebook te vinden. Het aantal 'likers' groeit gestaag, de teller staat nu op 607 vind-ik-leuks.

Activiteiten

Vakmeeting Audio: ‘De dag van de mengtafel’
Tijdens de VPT-vakmeeting audio op maandag 12 december in Ziggo Dome staat de mengtafel centraal. Vooraanstaande audio-engineers komen aan het woord over allerlei aspecten van het mixen, zoals FOH, monitors en broadcast. Naast een interessant lezingenprogramma is er een expomarkt van verschillende leveranciers met diverse toonaangevende mengtafels, waar live kan worden geluisterd, geschoven en gedraaid. Leveranciers zullen al uw vragen beantwoorden.
Zie hier voor de volledige berichtgeving.

Nieuwe leden kunnen tegen extra korting deelnemen aan deze vakmeeting, zie hier voor de volledige berichtgeving, Young Professionalleden kunnen gratis deelnemen aan deze vakmeeting, zie hier voor de volledige berichtgeving.

Vol: Informatiebijeenkomst Zenderfrequenties en rondleiding Beeld en Geluid
VPT-leden kunnen donderdag 1 december kosteloos deelnemen aan een informatieve bijeenkomst over zenderfrequenties, georganiseerd door de PMSE. Aansluitend is er een rondleiding door Beeld en Geluid. Inmiddels is het maximaal aantal deelnemers bereikt en is het niet meer mogelijk in te schrijven voor deze bijeenkomst.

Save the date: vakmeeting Hijsen & heffen
Deze vakmeeting zal plaatsvinden op maandag 30 januari 2017 in Theater Castellum (Alphen aan den Rijn). Meer informatie volgt.

Save the date: Algemene Ledenvergadering
De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering staat gepland op 13 februari 2017 bij het Grafisch Lyceum Rotterdam. Meer informatie volgt.

Geplande activiteiten​ 2017

  • april: expertmeeting Gebouwenbeheer: technische innovatie
  • eind mei of juni: VPT-bedrijfsledendag bij Highlite (Kerkrade)
  • mei of juni: Bezoek locatievoorstelling
  • najaar: vakmeeting licht
  • najaar: vakmeeting doeken en logistiek

Werkgroepen

VPT Academy Programmaraad
De VPT Academy Programmaraad is afgelopen oktober voor de tweede keer bij elkaar gekomen. In totaal hebben ongeveer 20 VPT-leden aangegeven graag via de Programmaraad mee te willen denken over activiteiten. Elke bijeenkomst staat open voor alle leden, iedereen krijgt voor elke bijeenkomst een uitnodiging.
De grote lijnen voor de activiteiten 2017 zijn in kaart gebracht: Vakmeeting Hijsen en heffen in januari; Expertmeeting Gebouwenbeheer in april; Bedrijfsledendag bij Highlite in Kerkrade in juni; bezoek aan een locatievoorstelling in mei; Vakmeeting Licht in oktober en een Vakmeeting Doeken in november.

 

LID WORDEN