NIEUWS

30-03-2017

Vergaderstukken ALV april 2017 online

Geacht VPT-lid,

De vergaderstukken voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT op donderdag 13 april staan online en zijn te downloaden van onze website. De vergadering is van 15:00 uur - 17:00 uur. Download hier het ALV-boekje.

In deze Algemene Ledenvergadering zal een voorzitter gekozen worden. Het bestuur van de VPT draagt met veel genoegen Henk Kroon voor als voorzitter VPT. Klik hier voor de motivatie en voordracht.

Indien u niet in de gelegenheid bent naar de vergadering te komen kunt u een VPT-lid machtigen. Eén VPT-lid kan maximaal twee machtigingen inbrengen. Machtigingen dienen schriftelijk en ondertekend (ondertekening mag digitaal) te worden aanngeleverd. Het VPT-lid dat gemachtigd is, dient de machtigingen voor aanvang van de vergadering bij de voorzitter in te leveren.

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats tijdens Event17 in de Jaarbeurs te Utrecht. Inloop vanaf 14:30 uur, de vergadering begint om 15:00 uur. Mocht u zich nog niet hebben opgegeven voor deze vergadering, dan kunt u dat doen via secretariaat@vpt.nl. Deelname is kosteloos maar we vragen u zich wel aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Vlak voor de vergadering ontvangt u van ons een link waarmee u toegang krijgt tot de beurs.

Graag tot donderdag 13 april in Utrecht!

LID WORDEN