NIEUWS

24-09-2018

Voor ondernemers: onderzoek naar uw ervaringen met regeldruk

Het terugdringen en verbeteren van regels bespaart ondernemers en bedrijven tijd en geld. Kamerleden van de commissie voor Economische Zaken en Klimaat (EZK) willen weten hoe de regeldruk nu wordt ervaren en wat er beter kan. Daarom roept de commissie ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), zzp’ers en starters op om hun ervaringen te delen. 

Oproep
De Kamerleden van de commissie EZK zijn benieuwd naar uw ervaringen. Hoeveel tijd bent u als ondernemer in de praktijk kwijt door bestaande en nieuwe regels? Bent u bekend met initiatieven van de overheid om de regeldruk te verminderen, zoals de mkb-toets? Of heeft u zelf wellicht suggesties om de regeldruk te verminderen of te verbeteren? De Kamerleden horen het graag van u. 
Op donderdag 1 november 2018 vergadert de commissie EZK met staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken) over regeldruk voor ondernemers. Uw ervaringen met de uitwerking van regels zijn waardevolle achtergrondinformatie voor de Kamerleden bij deze vergadering.

Uw reactie
Bent u ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, een zzp’er of bezig met het starten van een bedrijf? Deel uw ervaringen met de Kamerleden. Dat kan door uiterlijk 15 oktober 2018 de enquête in te vullen.

Bron: Tweede Kamer der Staten-Generaal

LID WORDEN