NIEUWS

30-09-2019

VPT ACADEMY @ CUE2020

VPT ACADEMY OP CUE2020

Tijdens CUE 2020 organiseert de VPT een uitgebreid kennisprogramma onder de naam VPT Academy. Het omvat drie arena’s waar met presentaties, workshops, lezingen, demo’s en netwerksessies kennis wordt uitgewisseld en inspiratie wordt geboden uit soms onverwachte hoek. 

Bekijk hier het volledige programma van de VPT Academy.

De ruimtes voor, in en boven de Conference Room van Ahoy zijn tijdens CUE het domein van de VPT Academy. Je vindt er drie arena’s met de thema’s: kennis zoeken, kennis ervaren en kennis vergaren.

 

Kennisarena 1 - De Agora - Kennis Zoeken
De Foyer wordt een marktplaats en netwerk arena waar scholen, instituten en hun opleidingen, cursussen en aanvullende kennis presenteren. De Agora is doorlopend te bezoeken. Er worden ook netwerkevenementen georganiseerd en iedere ochtend worden er scholieren en studenten ontvangen voor een speciaal 'student program’.

Presenteer u op de Agora
Bedrijven, personen, scholen, instituten en instanties die aan het werkveld cursussen, opleidingen, of flankerende kennis of diensten, zoals verzekeringen, juridisch advies, certificering, bemiddeling etc. te bieden hebben, kunnen een tafel huren op de Agora voor € 250,00 excl. 21% btw.

Het deelnameformulier kan via deze link gedownload worden.

Kennisarena 2 - Het Lab - Kennis Ervaren
De Conference Room wordt een echte doe- en demoruimte; een laboratorium waar je in workshops praktische ervaring kunt opdoen en demonstraties, tests en presentaties kunt bijwonen. Er staat een bonte verzameling aan apparatuur, technologieën en proefopstellingen.

Kennisarena 3 - De Docks - Kennis Vergaren
In de Docks op de 3e verdieping wordt een uitgebreid lezingenprogramma georganiseerd. Naast verhalen over technologische ontwikkelingen of bijzondere producten zijn er ook prikkelende lezingen uit onverwachte hoek door bijv. kunstenaars, architecten, antropologen, psychologen, ICT-ers en juristen. Zie hier alvast een paar van de sprekers en hun lezingen.

VPT Innovatieprijs
De VPT stimuleert en eert innovatie met de VPT Innovatieprijs. Met deze prijs geeft de VPT een stimulans aan de branche om haar innovatiekracht uit te bouwen en te benutten. Hij wordt uitgereikt tijdens CUE2020.

Via deze link vindt u meer infomatie over de VPT Innovatieprijs.

LID WORDEN