NIEUWS

15-01-2019

VPT Academy opnieuw op CUE

Samenwerking CUE en VPT
Tijdens een goede kick-off met CUE2020 zijn de eerste ideeën voor de programmering van CUE2020 weer besproken. Opnieuw zal de VPT voor een spraakmakend programma zorgen tijdens CUE2020. De VPT zal tal van lezingen over actuele onderwerpen die binnen de branche spelen organiseren.

Overig CUE-nieuws
Naast de expositie van producten en diensten op de stand is het voor exposanten ook mogelijk om workshops te organiseren. Exposanten krijgen de gelegenheid om de diepte in te gaan en bezoekers in een aparte ruimte inhoudelijk te informeren over hun producten en diensten. De workshops worden gegeven in de conference room in het congrescentrum van Rotterdam Ahoy. Heeft u interesse? Neem dan contact op met accountmanagers Kim Vrolijk of Nadèche Kuster via info@cue.nl of tel. 010-2933213.

Inmiddels hebben er weer 10 nieuwe standhouders aangemeld. Een overzicht van standhouders tot nu toe, vindt u hier. Inmiddels is 65% van de beursvloer gevuld.

Nieuw tijdens deze editie is CUE Experience. Op CUE Experience in hal 2 is het mogelijk om demonstraties te geven om zo bezoekers te voorzien van een nog betere productbeleving bij bijvoorbeeld licht-, geluid, multimedia, rook- of andere special effects.

CUE2020 vindt plaats van maandag 13 tot en met woensdag 15 januari in Rotterdam Ahoy.

Bron: CUE

LID WORDEN