NIEUWS

25-04-2017

VPT-bedrijfsledenbijeenkomst 2017

VPT-bedrijfsledenbijeenkomst, woensdag 14 juni 2017
De VPT hoopt u op woensdag 14 juni te mogen begroeten bij Highlite in Kerkrade! Zij zijn de gastheer van de jaarlijkse VPT bedrijfsledenbijeenkomst. Highlite levert haar producten over de gehele wereld, wat komt daar bij kijken? Naast het interessante onderwerp logistiek dat van verschillende kanten belicht wordt, is netwerken een belangrijk onderdeel van het programma. 

Waarom een VPT bedrijfsledenbijeenkomst?
Als bedrijfslid bent u voor de VPT van cruciaal belang en willen wij graag meer voor u betekenen! Daarom organiseert de VPT jaarlijks een exclusieve bijeenkomst met als gastheer een van onze bedrijfsleden.

Programma
15:00 uur ontvangst 
15:30 uur Huub de Lahaye (oprichter/directeur Highlite International)
16:15 uur 2e spreker
17:00 uur lichtshow en drankje
17:30 uur rondleiding
18:30 uur buffet

Aanmelden
Deze uitnodiging geldt voor de medewerkers van uw organisatie. Kent u een bedrijf dat nog geen lid is maar waarvan u denkt dat een VPT bedrijfsledenlidmaatschap interessant zou kunnen zijn? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u dat bedrijf als introducé meeneemt. Zij kunnen dan in ongedwongen sfeer kennismaken met de VPT.

Voor leden en introducés is deelname kosteloos maar aanmelding is wel verplicht. Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Mail dan naar secretariaat@vpt.nl.

De VPT kijkt er naar uit u te mogen verwelkomen op woensdag 14 juni bij Highlite in Kerkrade!

LID WORDEN