NIEUWS

20-05-2019

VPT Excursie aan Green Village en D:Dream Hall van de TU Delft

 

Datum:

Maandag 17 juni 2019

 

Locatie:

Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, Delft

 

Tijd:

10:30 uur – 15:00 uur

 

Deelnemersbijdrage:

VPT-leden € 25,-, niet-leden € 40,- (incl. BTW)

 


Hoe ziet de toekomst er uit? Kom inspiratie opdoen bij de TU Delft!

De stad van de toekomst staat vol met gebouwen met zonnepanelen die direct gelijkstroom leveren aan huishoudelijke en kantoorapparatuur. Er rijden elektrische auto’s en scooters rond en varianten die geen benzine maar waterstof tanken. Hoe ziet het theater van de toekomst eruit? Draaien de LED-lampen op gelijkstroom van zonnepanelen? Wordt de temperatuur geregeld met een warmtepomp? En worden podia opgebouwd door bouwers met een ‘augmented reality’ bril op die de bouwinstructies toont?

In de Green Village en de D:Dream Hall van de TU Delft worden met veel passie innovatieve vormen van energiewinning, opslag, vervoer, transport en andere duurzame technologie voor woon-  werk- en leefomgeving en een circulaire economie ontwikkeld en getest. Wat daar wordt bedacht vinden we over een aantal jaar, of misschien eerder, terug in onze evenementenhallen, poppodia en theaters. Wat betekent dat voor ons vak? Wat betekent het voor de apparatuur die nu en in de toekomst gebruikt wordt in de podium- en evenemententechniek? We nodigen je uit om een blik in de toekomst te werpen.

Gespecialiseerde gidsen leiden u rond en zullen tijdens de excursie toelichting geven.

Programma:
10:30     Aankomst Lijm & Cultuur
11:00     Start Excursie naar Green Village en de D: Dream Hall
12:30     Lunch bij Lijm & Cultuur
13:15     Napraten over de toekomst met experts
15:00     Einde

De dag in foto's:

   

 

De VPT is erg blij met de samenwerking en gastvrijheid van de Green Village en de D:Dream Hall van de TU Delft en van Lijm & Cultuur.

Lees hier meer over Green Village en hier meer over de D:Dream Hall.
 

LID WORDEN