NIEUWS

02-01-2022

VPT heeft een nieuwe coördinator

Als je dit leest ben je waarschijnlijk net zo’n cultuurfreak als ik. En dikke kans dat je het ook leuk vindt om kabels aan elkaar te knopen. Om eerst te kijken of het werkt en daarna het moois kan maken dat je in gedachten had. Juist voor ons is de Vereniging voor Podiumtechnologie en ik schrijf dit bericht omdat ik het op me heb genomen om de nieuwe coördinator te zijn.

Mijn naam is Frank van Schie. Als je me nog niet kent uit het theater dan komt dat vast nog. Maar je mag weten dat ik een poosje als inspicient het land heb rondgereden. Met diverse cabaretiers, maar het langst met Claudia de Breij. Met haar had ik de laatste jaren ook een impresariaat, dat zij gedreven voortzet. Mij rest koffie voor de gezelligheid en theaterbezoeken voor het plezier. Eerst van alle artiesten waar ik voor werkte en later natuurlijk al die andere mooie voorstellingen waar we binnenkort hopelijk weer volop van mogen genieten.

In mijn werk blijf ik graag dingen aan elkaar knopen. En waar kan ik dat beter doen dan voor de VPT! Geen kabels meer, maar activiteiten. Met hetzelfde doel; kijken of het werkt en daarna zien of we al het moois kunnen maken dat we in gedachten hebben. Voor ons allemaal, om ons te verenigen.

LID WORDEN