NIEUWS

31-10-2018

Wie wint de &Award én ook € 25.000?

Actieplan Cultuur & Creatief Inclusief

Zien we de huidige, diverse Nederlandse samenleving terug in onze culturele en creatieve sector? Op onze podia, in ons publiek en als onze collega’s? Nee, zover is het nog niet. Daarom is het nú tijd voor het Actieplan Cultuur & Creatief Inclusief.

Als oude beelden doorbroken worden, ontstaat er ruimte voor nieuwe. Beelden die passen bij het heden. Er is dit jaar een belangrijke prijs voor zo’n beeldbestormer. Zo’n actieve organisatie die verschillen positief waardeert, zodat kunst, cultuur en creativiteit voor iedereen beschikbaar is. Waar ze elke dag hun best doen om aan te sluiten.

Beslissers die zich vol energie inzetten om bestaande beelden te veranderen. Het is niet altijd makkelijk. Het getuigt van moed en daadkracht om je best te blijven doen om nieuw publiek en nieuwe collega’s een thuis te bieden en ze een punt van herkenning te geven. Daarom is er nu de &Award. Voor die helden die begrijpen dat het niet ‘of, of’, maar ‘en, en’ is. Ben je of ken je een instituut, een organisatie, een bijzonder project waarmee met succes stappen zijn gezet om cultuur en creativiteit inclusief te maken? Ding mee, geef je op, schrijf je in en wie weet wint jouw initiatief   € 25.000! De &Award wordt mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds Podiumkunsten, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Mondriaan Fonds, Nederlands Filmfonds en het Nederlands Letterenfonds.

Lees hier meer.

LID WORDEN