NIEUWS

20-02-2017

Your Life on Stage zoekt werkenden in theater

Your Life on Stage wil dat het werken binnen de Podiumkunsten verbetert en stellen uitdagingen en vragen van werkende centraal. Hieronder ook thema’s als eerlijk loon, duurzame inzetbaarheid, tijdelijke contracten en bij- & omscholing. Your Life on Stage heeft als doel te verbinden en samen te werken aan verbeteringen en oplossingen.

Your Life on Stage is er voor iedereen die in de podiumkunsten werkt, tijdelijk, vast of als ZZP-er: acteurs, muzikanten, zakelijk leiders, technici, kantoormedewerkers, decor- en kostuumontwerpers, marketingmedewerkers, etc.

Your Life on Stage organiseert vier werksessies waar kennis, ideeën en ervaringen uitgewisseld worden en op zoek gegaan wordt naar blijvende oplossingen. Mocht u hieraan mee willen werken bent u van harte welkom. Op 7 november is er een groot festival met workshops, lezingen, tips en tools voor beter werken.

Your Life on Stage is ontwikkeld door Stichting VACI in samenwerking met NAPK, Kunstenbond, Sociaal Fonds Podiumkunsten, Cultuur+Ondernemen, UWV Kunst en Cultuur, Omscholingsfonds Dans, Theatermaker/Theaterkrant en de Academie voor Cultuurmanagement.

Voorlopig staan gepland:

  • 28 februari werksessie #1 Amsterdam
  • 7 maart werksessie #2 Amersfoort
  • 11 april werksessie #3 Den Bosch
  • 9 mei werksessie #4 Rotterdam
  • 7 november Your Life on Stage Festival (locatie: nnb)

Zie hier voor aanmelden.

Bron: Your Life on Stage

LID WORDEN