NIEUWS

24-10-2018

Zichtlijnen 181 – Jubileumnummer 40 jaar VPT

De Vereniging voor Podiumtechnologie bestaat dit jaar 40 jaar! De laatste Zichtlijnen van 2018 staat daarom in het teken van verleden, heden en toekomst: een speciaal jubileumnummer!

Zichtlijnen 181 – Jubileumnummer 40 jaar VPT
Het wordt een nummer met 60 pagina’s vol met artikelen en beeldmateriaal die de geschiedenis van de VPT en het vakgebied beschrijven en de ontwikkelingen binnen verschillende technische specialismen laat zien. Maar ook verhalen over hoe de manier van samenwerken verandert en hoe de evenementensector en de theaterwereld elkaar over en weer beïnvloeden en versterken. Dat alles voorzien van illustratieve tijdlijnen met bijzondere producten van weleer, historische gebeurtenissen, etc.

Veel van de adverteerders in Zichtlijnen doen dit al vele jaren en een enkeling zelf als vanaf het allereerste nummer van het blad, dat toen nog Podium & Techniek heette. Wij zijn daar heel blij mee, want daardoor kunnen wij het blad steeds weer uitgeven en kennis met elkaar delen. We hopen dat u ook in het nieuwe nummer een advertentie wilt plaatsen.

Voor het jubileumnummer vragen we u zo mogelijk in uw advertentie te spelen met het thema 40 jaar podiumtechnologie. Wellicht dat u naast uw product of dienst van vandaag bijvoorbeeld iets kunt laten zien uit een advertentie van lang geleden.

De nieuwe Zichtlijnen 181 verschijnt uiterlijk 20 december. Wij verzoeken u uw advertentie(s) uiterlijk aan te leveren op donderdag 22 november vóór 12 uur.

Zichtlijnen 182 – gaat over de toekomst van podiumtechnologie en de ISE2019
Van 5 – 8 februari 2019 is de ISE 2019 in de RAI te Amsterdam: de grootste beurs in de wereld voor AV en Integrated Systems professionals, met 1300 standhouders en 80.000 bezoekers. Speciaal voor VPT leden is de toegang op vrijdag 8 februari gratis en is er een speciaal VPT programma over de toekomst van podiumtechnologie.

Zichtlijnen 182 zal speciaal aandacht besteden aan de ISE en het VPT programma aldaar. Het blad komt uiterlijk 28 januari uit. We hopen dat u ook in dit nummer opnieuw wilt adverteren. Advertenties voor Zichtlijnen 182 moeten uiterlijk donderdag 20 december vóór 12 uur in ons bezit zijn.

Wij zien u advertentiemateriaal graag tegemoet. Mocht u vragen hebben of zaken nader willen afstemmen neem dan contact op met Valerie Boswinkel.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Rick Liesveld
Antoinette Wijffels

LID WORDEN