NIEUWS

04-12-2019

Zichtlijnen mediakaart 2020 nu online

Zichtlijnen:

Zichtlijnen is het multimediale platform voor iedereen die op en rond het podium werkt op het gebied van techniek, productie, ontwerp, management en architectuur. Wij richten ons tot onze doelgroep via een tweemaandelijks papieren magazine, social media, een driewekelijkse digitale nieuwsbrief en een website. Zichtlijnen wordt uitgegeven door de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) en heeft een onafhankelijke redactie.

download hier de mediakaart 2020.

 

Zicht op CUE, beurscatalogus:

Wij bieden u en uw organisatie graag de mogelijkheid zich tijdens CUE 2020 te presenteren in het dubbeldikke tijdschrift Zichtlijnen van de VPT; Zicht op CUE. Adverteren in de officiële beurscatalogus is de gelegenheid bij uitstek om bezoekers te attenderen op uw deelname, standlocatie, activiteiten en/of noviteiten. De catalogus blijft ook na de beurs een belangrijk naslagwerk voor bezoekers. Lees hier meer.

download hier de mediakaart CUE2020.

 

Digitale Nieuwsbrief:

VPT-leden en andere geïnteresseerden ontvangen iedere drie weken de digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws en actuele vacatures. U kunt nu uw product, event of bedrijf extra onder de aandacht brengen door een button aan te schaffen. Uw button staat tussen de redactionele content in de nieuwsbrief. De boodschap wordt op deze wijze geïntegreerd in de nieuwsbrief en kan niet aan het oog van de lezer ontsnappen. 

download hier de tarieven voor de digitale nieuwsbrief.

 

Vacatures:

Breng uw vacatures op onze website en in de VPT nieuwsbrief onder de aandacht. Uw vacatures worden als extra service gedeeld op Facebook en Twitter.

download hier de tarieven voor plaatsing vacatures.

 

Voor het aanlevering van materiaal en/of info neem contact op met Valerie Boswinkel via info@vpt.nl.

 

LID WORDEN