NIEUWS

15-09-2021

Zoom doet een extra investering in hardware partner Neat

Het bedrijf Zoom, bekend van de online vergadersoftware, heeft een derde investering in Neat van 30 miljoen dollar aangekondigd. Daarmee komt de totale investering die Zoom doet op 41 miljoen dollar en geeft dat aan dat het bedrijf is toegewijd om de hardware te optimaliseren.

De apparaten van Neat zijn een uitstekende aanvulling op het communicatieplatform van Zoom. Deze flinke investering zal de gebruikers een nog betere en optimale video ervaring gaan bieden.

"Sinds de lancering van Neat in 2019 hebben we een geweldige reis gemaakt om klanten te helpen genieten van heerlijke ervaringen in verschillende vergaderruimten - zelfs nu de definitie van de vergaderruimte is geëvolueerd", zegt Simen Teigre, CEO van Neat. "We kijken ernaar uit om te blijven innoveren en unieke technologie en geavanceerde mogelijkheden te leveren die klanten rijke en zinvolle samenwerkingservaringen bieden op de hybride werkplek."

Over Neat

Met een assortiment apparaten voor vergaderruimtes van elke omvang, levert Neat, in samenwerking met Zoom, unieke functies ter ondersteuning van veiligere en boeiendere hybride werk- en leeromgevingen. Gelanceerd op Zoomtopia in oktober 2019, blijven Neat en Zoom samen de grenzen verleggen om betere ontmoetings- en educatieve ervaringen mogelijk te maken.

LID WORDEN