MijnVPT

MijnVPT is uw persoonlijke pagina binnen www.vpt.nl. Hier kunt u uw gegevens invoeren, aanvullen en controleren. Bovendien kunt u zich via uw account in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief en uw facturen inzien. Door in uw account aan te geven wat uw interessegebieden zijn kunnen wij de nieuwsbrief die u ontvangt hier op laten aansluiten. 

Gegevens controleren
Deze pagina geeft u de mogelijkheid uw gegeven te controleren en aan te passen. Dit staat in directe relatie tot ons ledenbestand. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw primair emailadres of bezorgadres voor Zichtlijnen wijzigen. Het is van belang dat u deze gegeven bij het activeren van uw account controleerd en waar nodig aanvult.

Activeren van MijnVPT
Op 17 februari 2016 hebben alle leden een email ontvangen van de VPT. Hierin wordt u verzocht om uw account via de gegeven link te activeren en een nieuw wachtwoord te kiezen. 

FAQ

Ik heb geen activatie-mail ontvangen. Wat nu?
Het kan zijn dat u in onze ledenadministratie staat geregistreerd onder een emailadres dat u niet meer in gebruik heeft. Stuur een mail naar info@vpt.nl. Dan zullen wij uw gegevens controleren en waar nodig aanpassen. Daarna ontvangt uw zo snel mogelijk een nieuwe activatie-mail. Verook alvast het emailadres waarop u een eventuele nieuwe activatiemail wil ontvangen.

Ik ben geen VPT-lid, kan ik dan wel een account aanmaken?
----

Kan ik mijn facturen inzien op MijnVPT?
Ja, dat kan. Wanneer u inlogt in MijnVPT ziet u aan de linkerkant een menu. Als u op 'Mijn Facturen' klikt ziet u daar al uw facturen en de bijbehorende status.

Hoe kan ik aangeven welke van mijn gegevens zichtbaar zijn in Wie-is-wie Online?
Als u in het linker menu binnen MijnVPT klikt op 'Gegevens' ziet u achter ieder veld de keuze of u deze gegevens publiek wil maken of juist niet. Kiest u voor 'Ja', dan wordt deze informatie opgenomen in Wie-is-wie Online. Kiest u 'Nee', dan blijft de informatie vertrouwlijk.

 

 

Kan ik mijn wachtwoord zelf wijzigen?
Ja, dat kan. U hoeft enkel binnen het linkermenu van MijnVPT te klikken op 'Instellingen'. Daar kunt u snel en gemakkelijk uw wachtwoord wijzigen.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?
Wanneer u lid bent kunt u dit aan geven in uw account. Ga naar 'Instellingen' binnen MijnVPT en zet vinkje bij 'Aanmelden nieuwsbrief'. 

Heeft uw andere vragen? Stuur een mail naar info@vpt.nl.

LID WORDEN