Young professionals

Ben je student of werkzaam in de entertainmentindustrie en nog geen 28 jaar? Meld je dan aan bij de VPT Young Professionals!

Geef je carrière een kickstart!
Word lid van de VPT Young Professionals:

  • Bouw contacten op met beroepsgenoten en bedrijven in het werkveld.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwste technieken in geluid, licht en video.
  • Deel jouw ideeën en ontwerpen met die van je collega’s.
  • Ontdek hoe het werkt door zelf aan de knoppen te draaien.
  • Organiseer activiteiten voor en door Young Professionals.

Ben je student of werkzaam in de entertainmentindustrie en nog geen 28 jaar?
Meld je dan aan bij de VPT Young Professionals.

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

YP Meetup’s
Doe inspiratie op en laat je uitdagen. Dé plek om nieuwe ideeën op te doen. Met korte presentaties en demonstraties elkaar inspireren. Nieuwe technieken, producten en ontwerpen passeren hier de revue. En vergeet niet te netwerken tijdens de borrel nadien.

YP Workshops
Altijd al een netwerk in elkaar willen sleutelen? Dan krijg je hier je kans. Maar ook experimenteren met LED, videoprojectie en digitale mixers. Leer van de ervaring van oude rotten in het vak. En ontdek wat je zelf kan doen.

YP Showcases
Geen idee wat er allemaal komt kijken bij een groot festival? Of een arenaproductie? Of een opera? Hoor uit 1e hand hoe producties gemaakt worden. Welke technieken gebruikt worden en waarom. Specialisten op hun terrein vertellen je alle ins en outs met natuurlijk een kijkje achter de schermen.

YP Website
Om op te hoogte te blijven van alle activiteiten en nieuwtjes hebben we een eigen YP portal op de website van de VPT. Exclusief voor VPT Young professionals. Hier kan je je aanmelden voor activiteiten, ideeën uitwisselen en tips & tricks vinden.

VPT lidmaatschap
Als VPT Young Professional ben je volwaardig lid van de VPT. Je kan dus ook aan alle VPT activiteiten deelnemen. Zichtlijnen, het vakblad van de VPT, krijg je in PDF via de portal van de VPT Young Professionals.

Wat kost een lidmaatschap?
Voor € 22,50 per jaar ben je lid. Je kan maximaal 3 jaar Young Professional zijn. Daarna stroom je door naar het VPT lidmaatschap. Als je studeert aan een Mbo- of Hbo opleiding gaat de drie jaar pas in na beëindiging van je studie.


De eerste Young Professionals schrijven zich in tijdens CUE2016.

Heb je vragen of ideeën met betrekking tot de Young Professionals? Mail naar info@vpt.nl

LID WORDEN