NIEUWS

02-01-2018

Nog een kleine twee weken tot CUE2018!

Van 15 tot en met 17 januari 2018 vindt CUE2018 plaats in Rotterdam Ahoy. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. 

Tijdens CUE2018 is de VPT op alle fronten aanwezig: we organiseren de VPT Academy, een gevarieerd lezingenprogramma dat op drie verschillende locaties in Rotterdam Ahoy plaatsvindt, we organiseren de CUE/VPT Innovatieprijs, het CUE/VPT café en hebben we hebben een stand waar leden gezellig kunnen aanschuiven. Lees hier meer. 

Bent u lid van STEPP of VPT? De VPT en STEPP bieden hun leden graag een kopje koffie of thee aan. Kom op 15, 16 of 17 januari gezellig langs bij de gezamenlijke VPT en STEPP stand, standnummer 319.

Toegang tot de beurs CUE2018 is alleen gratis als u zich vooraf registreert (niet geregistreerde bezoekers betalen €15,- bij de kassa). U kunt zich hier registreren.

LID WORDEN