NIEUWS

14-12-2017

Programma VPT Academy tijdens CUE2018

Van 15 tot en met 17 januari komen branchegenoten samen in Rotterdam Ahoy op CUE2018. De beurs biedt een totaaloverzicht van beeldapparatuur, licht- en geluidstechniek tot (tijdelijke) podia, meubilair, decor en hijs- en heftechniek. Daarnaast biedt de VPT u weer een interessant lezingenprogramma aan: VPT Academy. Ook bieden wij u graag een kopje koffie aan in onze stand (319), waar u van harte welkom bent.

Kennis opdoen bij de VPT Academy
De VPT organiseert dagelijks een lezingenprogramma in ruimten (Port 1, Port 2 en Floyd) onder de naam: VPT Academy. Het programma heeft als voornaamste doel kennisoverdracht, gefocust op event-, installatie- en entertainmenttechnologie voor diverse binnen- en buitenpodia. De VPT is buitengewoon blij met de sprekers van formaat die meewerken aan dit programma. De inhoud van de lezingen, paneldiscussies en workshops  is gericht op innovatie en ontwikkeling, theoretische kennis, praktijkvoorbeelden en discussie. Thema’s die aan de orde komen zijn: licht, video, geluid, showcontrol, special effects, hijsen & heffen, podiumbouw, brandveiligheid, arbozorg, onderwijs, normering, duurzaamheid, locatietheater, ZZP’ers en arbeidsmarkt.

Download hier het volledige programma VPT Academy.

Download hier het tijdschema van de VPT Academy op CUE2018.

Registreren voor gratis toegang
Registreren voor een gratis bezoek kan via www.cue.nl/registratie (niet geregistreerde bezoekers betalen € 15 aan de kassa tijdens het event).

Meer informatie

LID WORDEN