NIEUWS

11-09-2017

Promoot uw bedrijf op CUE2018

CUE2018 zal op 15, 16 en 17 januari 2018 plaatsvinden, in Rotterdam Ahoy. De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is partner van CUE2018 en verzorgt ook in 2018 weer de officiële beurscatalogus. Bovendien is de VPT uitgever van het vakblad Zichtlijnen waarin wederom veel aandacht zal zijn voor de beurs. Er zijn verschillende mogelijkheden om rond CUE2018 uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen:

Adverteren

Met zoveel collega-exposanten op CUE2018 heeft u wellicht behoefte aan wat extra aandacht. Plaats een advertentie in de catalogus van CUE en/of in Zichtlijnen. Neemt u beide af dan krijgt u 50% korting op de tweede advertentie (zelfde formaat) en adverteerders krijgen een gratis logo in de catalogus van CUE.

Logo

Verhoog de kans dat bezoekers u snel vinden met uw logo in de catalogus van CUE. Button Uw button staat tussen de redactionele content in de driewekelijkse nieuwsbrief van de VPT en kan niet aan het oog van de lezer ontsnappen.

Sponsoring

Sponsoring van de VPT Academy en/of de VPT-stand biedt een brede, geïntegreerde mix van branding, exposure, profilering en PR over een uitgebreide periode vooraf, tijdens en na de beurs.

Voor vragen over adverteren in de beurscatalogus en Zichtlijnen e-mail: Valerie Boswinkel, marketing@vpt.nl of neem een kijkje in de mediakit.

Meer informatie over sponsoring? E-mail: henricavandenberg@vpt.nl

LID WORDEN