NIEUWS

06-02-2019

Verenigingsnieuws februari 2019

Algemeen: Word nu lid en ontvang daarbij het jubileumnummer van Zichtlijnen!
Wanneer u of uw organisatie nu lid wordt van de Vereniging voor Podiumtechnologie, krijgt u het gehele jaar 2019 Zichtlijnen, als onderdeel van uw lidmaatschap. Als cadeautje krijgt u van ons nog het Jubileumnummer van Zichtlijnen bij. Het jubileumnummer van Zichtlijnen verscheen in december 2018. Het markeert vooral de belangrijkste mijlpalen van de vereniging en de branche van de afgelopen 40 jaar. Het is een naslagwerk en een mooi bewaarnummer.

Activiteiten: Planning
- Vrijdag 8 februari: Algemene Ledenvergadering VPT tijdens ISE2019, RAI Amsterdam
- Vrijdag 8 februari: VPT op ISE2019, RAI Amsterdam
- Maart: Grote lichttafel- en mediaserverdag

Activiteiten: Algemene Ledenvergadering op ISE2019
Aanstaande vrijdag 8 februari vindt de Algemene Ledenvergadering van de VPT plaats tijdens en op ISE2019 in de RAI te Amsterdam. U bent vanaf 10.00 uur welkom, om 10.30 uur is de aanvang van de vergadering.
Voor toegang tot de vergadering is het noodzakelijk dat u zich (kosteloos) registreert voor de beurs. Om gratis toegang te krijgen tot de ISE meldt u zich aan met code 607285 op www.iseurope.org. Hier vindt u meer informatie en de vergaderstukken.

Activiteiten: VPT@ISE
U bent van harte uitgenodigd om na de Algemene Ledenvergadering (op vrijdag 8 februari) een lezingenprogramma van de VPT op ISE te bezoeken. Onderwerpen zijn Het wel en wee van ZZP, Van 2D- naar 3D-media en Praktische toepassing van 3D-geluid. Zie hier voor meer informatie. Om gratis toegang te krijgen tot de ISE meldt u zich aan met code 607285 op www.iseurope.org.

Activiteiten: CHV Noordkade Veghel
VPT CHV Noordkade Veghel Theater De Blauwe KeiOp maandag 28 januari vond het Bezoek aan CHV Noordkade en Theater De Blauwe Kei in Veghel plaats. Het was een inspirerende dag welke door 43 deelnemers werd bezocht.
De VPT bedankt voor de medewerking: Sebastiaan Beks (Stichting CHV Cultuur Haven Veghel), Jack Monde (CHV Noordkade) en Ruud Verbruggen (Theater De Blauwe Kei). Voor de gastvrijheid: Elke Swinkels (Theater De Blauwe Kei), Theater De Blauwe Kei en CHV Noordkade.
U kunt hier terugblikken op deze dag in ons activiteitarchief.

Activiteiten: Dag Grote lichttafels en mediaservers
Voor maart staat een dag gepland over grote lichttafels en mediaservers. Meer informatie volgt via website, social media en email.

Zichtlijnen: #182 januarinummer 2019
Het januarinummer van Zichtlijnen is onlangs verschenen. Het nummer heeft het thema ‘internationaal’ en is een goede voorbereiding op een bezoek aan ISE2019.

Zichtlijnen: archief
Gedigitaliseerd, gearchiveerd en nu online beschikbaar zijn indexen van acht nummers van Podium & Techniek uit 1979, 1980 en 1981. Het gaat om de jaargangen 1 (nummers 1-3, 5-6), jaargang 2 (nummers 1-6) en jaargang 3 (nummers 1-2). Voor meer archiefmateriaal van Podium & Techniek, Podium, Nieuwsbrief, Zichtlijn en Zichtlijnen, zie hier.

Podium & Techniek

Podium & Techniek VPTPodium & Techniek VPT

LID WORDEN