NIEUWS

17-01-2019

Verenigingsnieuws januari 2019

Algemeen: Beste wensen
De Vereniging voor Podiumtechnologie wenst u een goed, succesvol en inspirerend 2019. We hopen u dit jaar (weer) te mogen begroeten op één van onze activiteiten. Op maandag 28 januari zullen we tijdens het bezoek aan CHV Noordkade in Veghel tijdens de borrel nog eens proosten op het nieuwe jaar.

Zichtlijnen 181, december 2018Algemeen: Word nu lid en ontvang daarbij het jubileumnummer van Zichtlijnen!
Wanneer u of uw organisatie nu lid wordt van de Vereniging voor Podiumtechnologie, krijgt u het gehele jaar 2019 Zichtlijnen, als onderdeel van uw lidmaatschap. Als cadeautje krijgt u van ons nog het Jubileumnummer van Zichtlijnen bij.
Het jubileumnummer van Zichtlijnen verscheen in december 2018. Het markeert vooral de belangrijkste mijlpalen van de vereniging en de branche van de afgelopen 40 jaar. Het is een naslagwerk en een mooi bewaarnummer.

Activiteiten: Planning

 

Activiteiten: CHV Noordkade Veghel
De VPT nodigt u uit voor een bijzondere dag bij CHV Noordkade / Theater De Blauwe Kei. Naast een bezoek aan het hele complex en een rondgang langs alle gebruikers, zullen we door de Blauwe Kei bijgepraat worden over het belichten met LED en we eindigen met een lezing over het uitlichten van winkelwaar (onder voorbehoud).
Lees hier meer.

Activiteiten: Algemene Ledenvergadering VPT
De VPT organiseert op vrijdag 8 februari een Algemene Ledenvergadering in Room G109 op de ISE2019. Aanvang is ALV 10.30 uur. Als u zich aanmeldt voor de ALV ontvangt u een link waarmee u toegang tot de beurs krijgt. De bijeenkomst is kosteloos maar u dient zich wel aan te melden via info@vpt.nl. De vergaderstukken zullen 24 januari online gepubliceerd worden.

Activiteiten: VPT op ISE2019, RAI Amsterdam
De VPT organiseert op vrijdag 8 februari (na de lunch) een lezingenprogramma. Integrated Systems Europe is ’s werelds grootste beurs voor AV en system integrator professionals. ISE vindt plaats in RAI Amsterdam. Op de ISE2019 staan ruim 1.300 aanbieders en het evenement trekt 80.000 bezoekers. Meer informatie volgt.

Activiteiten: Dag Grote lichttafels en mediaservers
Voor februari of maart staat een dag gepland over grote lichttafels en mediaservers. Meer informatie volgt via website, social media en email.

Zichtlijnen: #182 Januarinummer 2019
Zichtlijnen 182 komt vlak voor ISE uit en het blad wordt uitgedeeld op de beurs. Het wordt een nummer met het thema ‘Internationaal’.

LID WORDEN