NIEUWS

12-07-2016

Verenigingsnieuws juli 2016

Algemeen

De VPT en Zichtlijnen wensen u een fijne zomer!
In de maanden juli en augustus is het kantoor van de VPT en Zichtlijnen beperkt bereikbaar. Uw berichten worden zeker gehoord en gelezen maar de reactie is mogelijk iets trager dan u van ons gewend bent.

Op maandag 29 augustus zijn wij weer in complete bezetting aanwezig. De VPT en Zichtlijnen wensen u een fijne zomer!

VPT Academy

VPT Academy Programmaraad
Op 27 juni jl. heeft de VPT een nieuw platform gelanceerd: de VPT Academy Programmaraad. Zoals bekend is ‘VPT Academy’ de naam waaronder de VPT al haar activiteiten organiseert. De leden van de VPT Academy Programmaraad geven input wat betreft onderwerpen en thema’s, inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland en over belangrijke innovatieve ontwikkelingen. Alle leden van de VPT zijn van harte welkom om plaats te nemen in deze raad. Belangstelling of wil je meer weten? Mail naar secretariaat@vpt.nl.

VPT-vakmeeting: Bedrijfsledendag, Highlite Kerkrade
De eerstvolgende vakmeeting voor bedrijfsleden van de VPT is op woensdag 7 september (van 15.30 tot 18.30 uur). We zijn te gast bij Highlite International in Kerkrade. Het thema van deze VPT Vakmeeting is ‘logistiek’, maar ook als u alleen komt voor de mooie rit ernaartoe, de gezelligheid en het afsluitende buffet, bent u meer dan welkom. Deze exclusieve jaarlijkse bijeenkomsten bieden niet alleen de gelegenheid om rechtstreeks met directie en bestuur van de VPT ideeën en gedachten uit te wisselen, maar ook om in een informele setting uw branchegenoten en concurrenten beter te leren kennen. Een van de bedrijfsleden treedt op als gastheer en er wordt, in samenwerking met de VPT, een inhoudelijk interessant programma samengesteld. Zie hier voor meer informatie.

Geplande activiteiten

LID WORDEN