NIEUWS

21-06-2016

Verenigingsnieuws juni 2016

VPT Academy

Geplande activiteiten:

Terugblik Vakmeeting Ledtechnologie voor podiumtoepassing
VPT-vakmeeting Ledtechnologie voor podiumtoepassing, Parktheater Eindhoven, Henrica van den BergDe VPT-vakmeeting Ledtechnologie voor podiumtoepassing werd op maandag 13 juni gehouden in het Parktheater in Eindhoven. Het programma bestond uit lezingen, een discussie en demonstraties. Naast het plenaire gedeelte werden er drie keuzeonderdelen aangeboden. Diverse leveranciers demonstreerden het uitlichten van een doek en gaven hier toelichting over en een aantal leveranciers stelden hun noviteiten in de foyer van het Parktheater tentoon.
U kunt hier terugkijken op de vakmeeting.
De VPT bedankt: voor de medewerking: Enrico Daamen (Controllux), Henk de Haas (Rolight), Pieter Huijgen (Nationale Opera & Ballet), Gé Hulsmans (eldoLED / Acuity Brands Lighting), Maarten Janssen (ECI Cultuurfabriek), Bob van der Klaauw (Zumtobel Lighting), Katinka Marac (scenograaf en lichtontwerper), Mark Oppedijk (Aukes Theatertechniek), Bas van Schelven (Ampco Flashlight Sales), Bastiaan Schoof (Amsterdam Light Festival en Mediacollege Amsterdam), Toine Schoutens (Lichtonderzoeker FluxPlus), Koen Smits (Lichtconsult.nl), Tim Stokholm (ETC),  Rogier Trok (Fairlight), Fons de Vreede (FACE) en Leon van Warmerdam (Lichtpunt Theatertechniek BV). Voor de gastvrijheid: Parktheater Eindhoven en met name de technische ploeg.

VPT Young Professionals

Logo VPT Young ProfessionalsTerugblik rondleiding en concert Ziggo Dome voor Young Professional-leden
Speciaal voor de Young Professional-leden van de VPT was er op zaterdag 18 juni de gelegenheid om een rondleiding in (backstage) Ziggo Dome te krijgen en naar het concert die avond te gaan. Het was een geslaagde avond die met enthousiasme ontvangen is en waarbij veel contacten gelegd zijn.
Zie hier voor een terugblik.
De VPT bedankt voor de medewerking: Joni Smits, Jamahl Voois en Rick Liesveld, voor de gastvrijheid: Ziggo Dome.

Young Professionals op social media
VPT Young Professionals zijn vanaf heden ook te vinden op Facebook en Twitter. Blijf hier op de hoogte van activiteiten voor en door Young Professionals.

LID WORDEN